Δραστηριότητες

Σχολική Μελέτη, Φιλαναγνωσία, Δημιουργική Γραφή, Ανάπτυξη Λόγου και Έκφρασης:

Υποστήριξη σχολικών μαθημάτων, ατομικά και ομαδικά παιχνίδια γραφής, σκέψης, ανάπτυξης λόγου, έκφρασης και δεξιοτήτων.

Εικαστικά, Ζωγραφική, Κεραμική, Πηλός, Κατασκευές και DIY - Δημιουργίες:

Καλλιεργούμε την αγάπη για την τέχνη και την δημιουργία. Επικεντρωνόμαστε στο να περνούν τα παιδιά ευχάριστα ενώ μαθαίνουν να ζωγραφίζουν και να κατασκευάζουν πράγματα με διάφορες τεχνικές ώστε να αναπτύσσουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους.

Θεατρική αγωγή, Υποκριτική, Παντομίμα, Θεατρικό Παιχνίδι, Κουκλοθέατρο, Παραμύθια, Αφήγηση:

Εισαγωγή στην θεατρική τέχνη με παιγνιώδη τρόπο, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών και της ικανότητάς τους να αναπτύσσουν το λόγο, την έκφραση και τα συναισθήματά τους μπροστά σε κοινό (τρίτους).

Μουσικοκινητική, Ψυχοκινητικές Δραστηριότητές, Χορός (Παραδοσιακός, Μοντέρνος, Yoga, Zumba, Funtional κλπ):

Δίνουμε στα παιδιά την δυνατότητα να εξερευνήσουν μουσικούς δρόμους, να χορέψουν, να διασκεδάσουν και να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες που καταπολεμούν την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και βοηθούν στην ανάπτυξη της νοημοσύνης και της σωματικής υγείας.

Δημιουργικό Παιχνίδι (Πάζλ/ Επιτραπέζια Παιχνίδια/ Εργαστήρι Comics/ Εργαστήρι Αριθμών/ Παιχνίδι στα Αγγλικά κλπ):

Προσφέρουμε στα παιδιά την διασκέδαση που χρειάζονται συμμετέχοντας σε παιχνίδια για την ανάπτυξη της ομαδικότητας, της άμιλλας, της γνώσης και της ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία (Ρομποτική, Πληροφορική, Πειράματα, Διατροφή και Υγεία, Επιστήμες και Άνθρωπος, Φύση, Ο Κόσμος μας, Τα επαγγέλματα κλπ):

Δίνουμε την δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν τον μαγικό κόσμο των επιστημών και να γνωρίσουν το περιβάλλον, την φύση, την ζωή, την διατροφή, την υγεία και τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Συνεργασία ΚΔΑΠ Μικρός Πλανήτης και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας …

Συνεργασία του ΚΔΑΠ Μικρός Πλανήτης με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Παροχή ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια του προγράμματος του τα πακέτα εκπαίδευσης SERI (STEAM – ENGINEERING – ROBOTICS – INFORMATICS) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .Μέσα από τα 5 επίπεδα του αναλυτικού προγράμματος SeRI το παιδί αναπτύσσει δεξιότητες και κατακτά γνώσεις μέσω της επίλυσης σύγχρονων προβλημάτων! Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα πιστοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Πιστοποιητικό Ακαδημίας SERI).

Πληροφορίες για το πρόγραμμα στον σύνδεσμο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Master Chef Junior

Γιορτές, Πάρτυ, Εκδηλώσεις, Δράσεις κλπ:

Δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν όλα μαζί σε εκδηλώσεις θεματικές όλο το χρόνο.

Skip to content